Animatori Petreceri Copii

Cool Party

 
 
 
 

Tocmai ati "aterizat" pe pagina ursitoare botez din Bucuresti, marca a firmei noastre, cu care ne mandrim foarte tare.

Cu siguranta vreti ca botezul bebelusului sa fie un moment special, a carui amintire sa dainuiasca peste ani. Prezenta familiei si prietenilor ce vor sarbatori, mancarurile alese si atmosfera festiva sunt ingrediente ce vor asigura o zi de neuitat. Dar n-ati uitat ceva? In zilele noastre, cele trei zane, dar si vrajitorul cel hazliu, s-au mutat din paduri si codrii, la oras, in Bucuresti.

Daca pe vremuri prezenta lor era doar intuita si erau auzite, dar niciodata vazute, astazi lucrurile s-au schimbat. Ursitoarele vin cu drag la petrecerile de botez ale bebelusilor si sunt cat se poate de reale. Zanele pot fi vazute, auzite, fotografiate si filmate, intr-un spectacol fantastic, unic, de lux. Totul la pret pornind de la numai 320 lei. Vedeti toate pachetele aici: Ursitoare Botez In Bucuresti.

Ursitoare Botez Bucuresti

Zane Ursitoare De Lux

Superbele ursitoare din Bucuresti, sunt actrite de teatru. Ele va vor prezenta un show de lux, unic, ce ii va distra pe cei veseli, le va descreti fruntile celor seriosi, iar pe copii ii va amuza teribil.

Bebelusul va creste si va afla cu placere ca la el la botez, zanele au venit sa-i urseasca, ca binele sa-l calauzeasca in viata si ca ele au cinstit acest eveniment asa cum se cuvine.

Urarile ursitoarelor din sunt create exclusiv in versuri. Pentru ca fiecare copil este deosebit, in acest show de teatru de exceptie, frumoasele zane ticluiesc si un text special. Text personalizat despre numele de botez, semnificatia si originea lui.

Asadar, cele trei zane ursitoare din Bucuresti, prin menirile lor, vor calauzi calea bebelusului. O vor presara cu flori, pentru o viata luminoasa, frumoasa si fara griji.


Show Ursitoare Botez - Actrite de Teatru 

Fiecare dintre zane, are cate un dar de pret pentru fiecare copilas:

Sora cea mare se numeste Zana Dragostei si se gateste in straie de culoarea rubinului. Ea poarta in suflet multa dragoste si le va harazi celor mici, sa cunoasca peste timp iubirea adevarata, cea de nepretuit.

Sora mijlocie, numita si Zana Norocului, poarta vesminte in culori celeste. Ea este cea mai norocoasa dintre ursitoare. Le va ura la botez bebelusilor, in vorbe alese, ca norocul sa-i calauzeasca mereu in viata.

Sora cea mica, Zana Frumusetii, a primit acest nume tocmai de la Craiasa Zanelor, pentru frumusetea ei fara seaman. Ea in haine tesute din fire de aur se invesmanteaza, iar in parul ei poarta  soarele.

´╗┐Inchiriere 3 Zane Si Vrajitorul Cel Hazliu In Bucuresti

Zanele isi fac aparitia la botez pe o muzica feerica, de basm si sunt invesmantate in straie special tesute pentru ele. Sunt zambitoare si emana energie pozitiva in jurul lor.

O trupa profesionista de teatru din Bucuresti, ce ofera un show de cea mai inalta clasa, pentru ca echipa de zane, marca inregistrata a firmei Cool Party Bucuresti, e formata numai din actrite.

Experienta zanelor lor in lumea teatrului le recomanda ca fiind alegerea perfecta la botez, cu un spectacol de lux, unde expresia artistica si bunul gust primeaza.

Spectacolul cu zane ursitoare este ideal nu doar pentru botez, ci poate fi adaptat si pentru mot, turta, chiar si pentru nunta.

Va garantam un moment interpretat cu maiestrie, plin de emotie si gratie, ce va cuceri pana si cele mai pretentioase audiente.

Toate acestea fac din noi alegerea perfecta pentru o petrecere desprinsa din cartile de basm. Totul la pret plecand de la numai 320 lei, pentru Bucuresti. Asadar, preturi ieftine, calitate inalta. Alegeti frumoasele noastre zane si va promitem ca odata cu spectacolul lor de lux veti calatori pe taramul povestilor, intr-o lume magica, intr-o atmosfera feerica.

Ursitoarele - Cool Party - Bucuresti, vor anima petrecerile de botez, de mot si de turta, creand parintilor si invitatilor amintiri frumoase, pe care nu le vor uita prea curand. Ele asteapta cu drag sa fie chemate pentru a le meni bebelusilor cele mai alese ursite, nepretuite. Pentru ca drumul lor in viata sa fie neted si luminos, plin de impliniri si bucurii.

Chemati frumoasele zane ursitoare botez si haideti sa redevenim cu totii copii, macar pentru o zi!