Animatori Petreceri Copii

Cool Party

 
 
 
 

Suntem Cool Party, firma de animatori la petreceri pentru copii, din Bucuresti, creata acum 7 ani, de un mic grup de artisti. Ni s-au alaturat si altii de-a lungul acestor ani, ajungand astazi sa ne mandrim cu un numar semnificativ de personaje si multe evenimente.

La organizare de petreceri pentru copii, oferim spre inchiriere doar animatori-artisti cu reale studii in actorie, pictura, pedagogie sau arte plastice.

Suntem din Bucuresti, sector 3, dar venimsa facem animatie pentru copii si in sectoarele 1,2,4,5, si 6,+ Ilfov.

Avem 7 ani de activitate, cu succes. O spun clientii nostri, carora am avut placerea sa le oferim serviciile noastre. Noi stim ca nu de putine ori, la petrecere, cei mici, sunt mai exigenti decat cei mari.

Despre Noi - Animatori La Petreceri Pentru Copii

Inchiriere Personaje Disney - Bucuresti si Ilfov

Avem animatori ce interpreteaza cu drag cele mai iubite personaje de petreceri pentru copii.

Personajele Disney: Mickey si Minnie Mouse, Elsa si Ana, din Frozen, Peter Pan, Cenusareasa, Alba Ca Zapada, dar si clovni, Spiderman si multi alti eroi de basm sau desene animate.

Ce facem noi? Probabil ca exista inca, parinti ce nu s-au intalnit pana acum cu conceptul de animatori la petreceri de copii. Pentru toti acestia, vom povesti aici, in cateva cuvinte ce fac acesti animatori la evenimente.

Ei dau viata si culoare la petrecere, nu atat prin faptul ca sunt costumati in personaje, cat prin stiinta de a le capta atentia celor mici, printr-o sumedeniede jocuri si concursuri, alese special pentru varsta micutilor prezenti la petreceri.

Jocuri, Pictura Si Baloane

Jocurile ii distreaza pe pitici si prin animatie, ii invata sa interactioneze cu alti copii, dezvoltandu-le totodata atentia si spiritul de echipa.

Acestea sunt presarate cu reprizede dans, pe muzica pe care noi o alegem special pentru ei.

Echipa noasta de personaje nu uita nici de pictura pe fata pentru copii si nici modelajul de baloane, acestea fiind extrem de indragite de pitici.

Sperand ca am reusit sa va facem o cat mai buna impresie despre cine suntem si ce facem noi. Asadar, in cazul in care va doriti inchiriere de animatori la petreceri in Bucuresti si in Ilfov, sau pentru orice alte intrebari si detalii, va asteptam cu drag sa ne contactati.